Inpakpapier bedrukken en maken


  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Breedte standaard: 70 cm.
  • De lengte kan vrij worden gekozen, altijd in hele meters, (in de editor, de hoeveelheid aangeven).
  • Papiergewicht: 80 gram.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Aangepaste verpakking

Nu kunt u uw geschenken nog persoonlijker maken met onze gepersonaliseerde geschenkverpakking. Als u op zoek bent naar originele geschenkverpakking, is gepersonaliseerde geschenkverpakking de perfecte oplossing, omdat u de verpakking zelf kunt ontwerpen met elk ontwerp, foto, afbeelding, tekst, naam, zin ..... wat je maar wilt.

Denk er niet twee keer over na en maak originele geschenkverpakkingen, volledig gepersonaliseerd en in volle kleur.

Patrooneffecten

Als het aan te passen is, kunt u op uw afbeelding klikken en op het pictogram Effecten Efectos  klikken om toegang te krijgen tot de opties voor Patrooneffecten en zo het papier te personaliseren met een herhaalde afbeelding of logo dat door in de gehele verpakking, met vermelding van de margescheiding.

Werking

De vaste hoogte voor het bedrukken op cadeaupapier is 70 centimeter en van daaruit kunt u kiezen uit verschillende lengtes, altijd in secties van 1 meter.

Daarom is de minimale bestelling een stuk van 70 cm. x 1 meter. Van daaruit kun je een stuk van 70 cm personaliseren x aantal meters dat je nodig hebt.

Papel de regalo por metros

Gerelateerde producten