Tot -35% korting. Code: MAY19MPNL (meer info)
Geldig tot 19/05/2019. Korting: Fleece-Deken 35%, Dekbed 30%, Douchegordijn 30%, Fleece-Deken "Basic" 59%, Hoodies 0%. Alle andere producten: 20%

Deurmat BedrukkenDeurmat met foto

Maak matten voor uw huis en voeg het ontwerp, de foto of de tekst die u wilt toevoegen. Je kunt leuke en originele matten maken door bijvoorbeeld grappige zinnen te gebruiken. Of zet de namen van de hele familie, of een tekening met voetafdrukken. Wees creatief. U kunt originele, grappige en freaky deurmatten online personaliseren.

De ingang van het huis is erg belangrijk om een goede indruk te geven aan degenen die ons komen bezoeken. Daarom is het zo veel gemakkelijker als je een gepersonaliseerde buitendeurmat hebt. Het is een meer originele manier om onze gasten te verwelkomen.

Hier laten we u een serie gepersonaliseerde matten zien waar u dol op zult zijn en die zich aanpassen aan wat u zoekt dankzij onze verschillende stijlen.

Kokos deurmat

Onze kokosvezelmatten zijn goedkoop en een groot verkoopargument. U kunt het aanpassen met de afbeelding of het ontwerp dat u wilt. Het is ook zeer gemakkelijk schoon te maken en slipvrij.

We hebben al verschillende modellen gemaakt, maar u kunt het ook vanaf nul aanpassen.

Rubber deurmat

Deze zijn ook een uitstekende optie, omdat u kunt kiezen tot de maat die het beste bij uw behoeften past. Voor de ingang van uw bedrijf is perfect, omdat u de naam en het logo van uw bedrijf kunt toevoegen.

Het is een goed idee om er een te hebben, want op die manier realiseert de klant zich dat je zelfs voor het kleinste detail zorgt.

Krul deurmat

Ze zijn een noviteit onder onze producten en het is een lust voor het oog. Maar voor dit soort materiaal, raden wij onze sjablonen of volg de stijl van hen, zodat het resultaat is trouw aan wat we willen.

In dit geval worden ontwerpen met foto's met veel details of collages van foto's ontmoedigd.

Originele en grappige deurmatten

Hoewel de typische welkomstdeurmat nog steeds wordt verkocht, is het een feit dat de meest succesvolle deurmatten zijn die met originele en leuke ontwerpen. Grappige zinnen, grappige foto's..... U bepaalt zelf wat u erin wilt voorkomen.

Deurmat voor Nerds

Als u gepassioneerd bent door de wereld van cinema en seriéfilo, hebben wij ook matte ontwerpen voor u. Grappige ontwerpen met zinnen uit je favoriete serie. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen welke afbeelding u wilt weergeven en de tekst. Je hebt een unieke en originele deurmat.

We maken deurmatten met allerlei soorten ontwerpen, maar de matten die we het leukst vinden zijn de volgende:

  • Harry Potter
  • Batman
  • Het spel der tronen
  • Marvel
  • Star Wars
  • In de ban van de ring