Tot -35% korting. Code: MAY19MPNL (meer info)
Geldig tot 19/05/2019. Korting: Fleece-Deken 35%, Dekbed 30%, Douchegordijn 30%, Fleece-Deken "Basic" 59%, Hoodies 0%. Alle andere producten: 20%

Foto Afdrukken Op PorseleinToonaangevend bedrijf in fotokeramiek in Europa

Wij zijn experts in de productie en verkoop van fotokeramiek voor exterieurs en interieurs. Ze zijn vervaardigd met het idee om decennialang bestand te zijn tegen allerlei weersomstandigheden.

Wij hebben verschillende modellen en maten van gepersonaliseerde keramiek. In onze faciliteiten maken we de fotokeramiek met een speciale oven, en we sturen ze naar elk punt in Europa.

In onze online winkel kunt u gepersonaliseerd porselein kopen met foto's en/of teksten, ontworpen voor grafstenen of begraafplaatsen. In onze catalogus hebben we fotonikkels, met of zonder voet, goud en zilver, en fotokeramiek voor exterieurs.

Gepersonaliseerd porselein

Wij drukken op porselein en keramiek in ons eigen bedrijf, met speciale machines en ovens voor keramiek en porselein. De foto is ingebed in het keramiek bij temperaturen van ongeveer 1000 graden Celsius gedurende enkele uren, zodat we een duurzaamheid van enkele tientallen jaren garanderen. Onze fotokeramiek is bestand tegen extreme temperaturen: regen, vorst, wind, hitte .... zijn geschikt voor buiten (begraafplaatsen).

Om de indeling van de producten te vergemakkelijken, hebben we ze onderverdeeld in 2 categorieën:

Fotoceramiek: het zijn ovale, rechthoekige of hartvormige fotoceramiek met afmetingen van 6x8 cm. tot 20x25 cm. U kunt kiezen tussen ingelijst porselein (goud of zilver) en frameloos porselein. Ze hebben geen bevestigingsvoetjes, dus ze zijn ontworpen om te hechten aan grafstenen of nissen (we raden het gebruik van lijm of speciale plamuur aan).

Fotoceramiek met voet: in dit geval gaat het om fotoporselein van verschillende afmetingen, allemaal met een zilveren lijst met een steunvoet, om op gladde oppervlakken te kunnen steunen en om te voorkomen dat ze aan andere oppervlakken moeten worden geplakt.

Zo werken wij

Onze fotokeramiekdrukkerij is bedoeld om buiten te blijven, met alle gevolgen van dien: extreme kou en hitte afhankelijk van de seizoenen, vochtigheid, regen, salpeter, ....

Bovendien worden ze vervaardigd met het idee om zoveel mogelijk jaren mee te gaan zonder in de loop der tijd kwaliteit, helderheid of kleur te verliezen op begraafplaatsen.

Dit alles wetende, hebben we fotokeramiek gemaakt die is voorbereid om het verstrijken van de tijd en de weersomstandigheden te weerstaan. Het proces dat we gebruiken is om de keramiek en glazuren bij een temperatuur van ongeveer 1000 ºC gedurende enkele uren te verglazen en af te stoken, zodat de foto of het ontwerp volledig in het product is geïntegreerd.

Dankzij dit handgemaakte proces is het eindresultaat kwaliteitsproducten, met de beste materialen, en bestand tegen buiten.

Al onze producten zijn gepersonaliseerd met de foto of het ontwerp dat u wenst, of het nu gaat om een foto, een tekst of herinnering, een religieuze representatie, enzovoort. De werken kunnen geleverd worden in zwart-wit, sepia of full color. Er moet rekening mee worden gehouden dat keramische kleuren niet identiek zijn aan de foto, hoewel ze zoveel mogelijk zijn aangepast.