Tot -35% korting. Code: MOEDER19NL (meer info)
Geldig tot 12/05/2019. Korting: Fleece-Deken "Basic" 45%. Dekbed u Douchegordijn 30%. Hoodies 0%. Alle andere producten: 35%

Fotopuzzel MakenMaak een puzzel met uw foto

Gepersonaliseerde puzzels zijn een van onze meest originele geschenken. Als je een cadeautje moet geven aan een puzzelfan, met dit product ben je er zeker van dat je het goed doet. Want als je de foto die je wilt afdrukken, wordt de montage van de puzzel leuker en leuker. Puzzels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, aantallen stukken en materialen. Van goedkope puzzels op maat tot puzzels van hoge kwaliteit hout en karton. Kinderpuzzels met slechts een paar stukken voor kinderen, en puzzels voor experts met 500, 1.000, 2.000 en tot 3.000 stukken. Een hele uitdaging! De doos is ook gepersonaliseerd met de foto van de puzzel, om als leidraad te dienen tijdens de montage.

Puzzels voor volwassenen

Er zijn spelletjes en hobby's die nooit uit de mode raken. Een van hen is de puzzel, we hebben er allemaal wel eens een gedaan. Ze zijn erg leuk en genieten van zowel volwassenen als kinderen die ze maken.

Onze aangepaste puzzels zijn grote geschenken. We hebben veel verschillende modellen waaraan u de foto, het ontwerp of de tekst die u wilt toevoegen. U kunt unieke ontwerpen maken om de persoon aan wie u het geeft te verrassen.

We hebben houten en hartvormige puzzels. Je hoeft niet de gebruikelijke puzzels te kiezen. Het zijn modellen en baanbrekende ontwerpen om uw puzzel uniek en bijzonder te maken.

Kinderpuzzels

Voor de kleintjes hebben we ook veel modellen van kinderpuzzels met grotere stukken. Ze zijn ook volledig aanpasbaar en hebben als belangrijkste voordeel dat ze grotere stukken hebben. Voor hen is het op die manier een stuk makkelijker.

En, natuurlijk, een magnetisch puzzelmodel zodat 3 of 4 jarigen ze gemakkelijk kunnen maken. Ze zullen erg vermakelijk zijn en ze zullen er dol op zijn.

Houten puzzel

Onze houten puzzels zijn ideaal voor kinderen. De kleintjes zullen zich vermaken met het verzamelen van de kubussen.

Er zijn er 9 in totaal en met zes afbeeldingen worden er zes gevormd, waarvan er één gepersonaliseerd is. De andere 5 zijn gemaakt en je hebt veel modellen om uit te kiezen: wilde dieren, fruit en groenten, zeedieren, transporten of huisdieren.

Puzzel 1000 stuks

Voor de meer amateur hebben we grote puzzels om een spectaculairder ontwerp te maken: 2000 stukjes puzzel, 3000 stukjes puzzel .... Ze zijn perfect.

We hebben ook modellen voor 1000 en 2000 stukken waarmee je de puzzel kunt inlijsten. Perfect voor het inrichten van uw woonkamer of slaapkamer.