Gepersonaliseerde Foto op canvas


  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Uw foto's van hoge kwaliteit afgedrukt op canvas.
  • De canvas foto is gemonteerd op een frame van dennenhout van 3x2cm.
  • Hoogwaardig katoenen canvas, speciaal ontworpen voor het bedrukken, met halfglanzende afwerking.
  • Verzending met veiligheidsverpakking voor extra bescherming.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Gepersonaliseerde canvas foto

Maak uw eigen fotodoek dankzij onze canvas frames. Wij printen uw foto's op hoogwaardig canvas, dat wij vervolgens op een 3x2cm grenen frame plaatsen.

Een originele manier om uw huis of elke kamer te decoreren, dankzij deze op maat gemaakte schilderijen met canvas op canvas frame.

Een van de mooiste manieren om de kamers van uw huis of kantoor te versieren is door middel van fotodoeken. Wij printen uw foto's en ontwerpen van hoge kwaliteit op canvas en monteren deze vervolgens op een frame van dennenhout van 3x2 cm.

Afdrukken op canvas canvas

Onze standaard canvas foto is een geweldige optie voor het decoreren van elke muur. Wij printen de foto van uw keuze in hoge kwaliteit en met een geweldige afwerking. Naast het aanpassen en het kiezen van de maat die het beste bij uw behoeften past, kunt u ook de vorm kiezen: rechthoekige doeken en canvas op maat gemaakte fotokaders.

Het afdrukken van foto's op canvas is een zeer origineel geschenk dat een persoonlijke en andere touch geeft, waar je het ook ophangt. Ga dus niet alleen maar staan en begin met het aanpassen van de jouwe en kijk naar de aanbiedingen die we op het web hebben om je foto canvas goedkoop te krijgen, zonder kwaliteitsverlies.

En waar te plaatsen? U kiest. U kunt de schilderijen en doeken ophangen in elke kamer van uw huis, kantoor..... Ze zijn een zeer goede garantie van decoratie voor elke muur.

Interessante informatie

Samenstelling: 100% katoen 340 g/m².

Canvas bestand tegen barsten. Waterafstotend materiaal.

Veiligheidsverpakking. Alle canvas foto's worden verpakt en met een speciale verpakking naar uw huis gestuurd om ze in perfecte staat te bewaren.

Bedrukt met UVI-inkt, die 5 jaar lang bestand is tegen direct zonlicht.

Kwaliteitsgarantie

Textielproducten met het OEKO-TEX® -merk garanderen dat al hun componenten voldoen aan de vereiste controlecriteria, inclusief accessoires zoals klinknagels, knopen, ritsen, tussenvoeringen, enz. Textiel met het OEKO-TEX® kwaliteitslabel heeft huidvriendelijke eigenschappen.

Certification OEKO

Gerelateerde producten