Gepersonaliseerde Katoenen Tas

Vanaf 11.92 € 11,92 € 14,90

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • 100% katoen.
  • Hoog capaciteit.
  • Lange handgrepen.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving
Gepersonaliseerde katoenen tassen Mooie, hoogwaardige tassen gemaakt van 100% katoen. Ze kunnen aan één of beide zijden gepersonaliseerd worden. Ze hebben lange handgrepen voor meer comfort. En met zijn grote capaciteit kunt u alles naar binnen zetten! Ze zijn ideaal om boodschapen te doen, voor het strand of het zwembad, om op les of kantoor te gaan... Overal. Deze tassen zijn modieus, praktisch, comfortabel en dankzij de personalisatie kunt u uw eigen katoenen tas maken met handvatten, met het door u gewenste ontwerp, een naam, een zin of een boodschap, een illustratie..... Wat u maar wilt. Ze hebben echt goede prijzen, dus als je op zoek bent naar gepersonaliseerde katoenen tassen, bent u op de juiste plaats, met de beste kwaliteit. Printtechnieken Deze zakken worden gedrukt met behulp van het digitale DTG-drukprocédé. Deze indruk integreert uw ontwerp perfect in de katoenen tas. Dit type bedrukking is bestand tegen continu perfect gebruik. Wasvoorschriften Geschikt voor de wasmachine. Alleen koudwaterprogramma's. Niet wassen met andere kleding. Gebruik geen chloor. Geen stomerij. Niet strijken. Niet geschikt voor wasdrogers. Gewichten Tas 10 liter: 310 g/m². Tas 26 liter: 270 g/m².
Gerelateerde producten