Multifunctioneel plaid bedrukken en maken


  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Met franjes aan alle vier zijden.
  • Ideaal als sprei of voor op de bank.
  • 80% katoen / 20% polyester.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving
Gepersonaliseerde plaid, met franjes aan alle vier zijden. Groot formaat: bijna 2 meter lang! Met een ruwer textuur dan de fleecedeken, is ideaal voor het afdekken van banken en bedden voor decoratie ... of het gebruiken om zichzelf in te dekken als het koud is! Samenstelling: 80% katoen / 20% polyester (bij benadering percentages). Gemakt in Spanje. Wassen aanbevelingen: Wash 30º maximum (niet centrifugeren), zacht wassen (niet strijken), gebruik geen bleekmiddel of wasmiddel. Alle metingen van deze textielproducten zijn bij benadering en kunnen worden gewijzigd door het proces van beeldoverdracht.
Gerelateerde producten