Gepersonaliseerde snijplank

Vanaf 15.92 € 15,92 € 19,90

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Material: Bambusholz.
  • Vollfarbiger einseitiger Druck.
  • Hochwertiger Druck.
  • Inklusive Loch zum Aufhängen am Haken.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Voeg een vleugje originaliteit toe aan uw huis

Versier uw keuken met een geweldige snijplank op maat, met de afbeelding, het ontwerp of de tekst van uw keuze. Er zijn 3 maten om uit te kiezen.

U kunt de tabel met de foto's, het logo, de tekst of het ontwerp dat u wilt aanpassen voor een van de gezichten. Het aanpasbare gezicht heeft ook een druppelgroef rond de omtrek van het bord. Deze groef is niet alleen decoratief, maar voorkomt ook dat vloeistoffen van de uiteinden van de plaat vallen.

Alle maten zijn inclusief een gat van 22 mm. diameter in een hoek, zodat u het aan de haak van uw keukenbar kunt hangen. De hoeken zijn afgerond en gladgestreken en de hoeken van het bord zijn afgerond.

De plaat is gemaakt van hoogwaardig bamboehout. Bamboe is door zijn natuurlijke eigenschappen niet poreus, bestand tegen bacteriën en zeer gemakkelijk te reinigen. Bamboe absorbeert niet gemakkelijk vloeistoffen, noch geuren of voedselvlekken. Bovendien is het een resistenter materiaal dan andere houtsoorten en is het ecologisch, in tegenstelling tot kunststof platen. De plank is 1 cm diep.

Hoe te gebruiken

Het aanpasbare gezicht is alleen decoratief. Voor het koken, snijden en deponeren van voedsel, moet het op het niet-klantspecifieke gezicht worden gedaan.

Niet geschikt voor magnetron of vaatwasser. Handwas, wrijvend alleen op het niet-alledaagse gezicht.

Gerelateerde producten