Gepersonaliseerde USB-hanger 16GB

12.93 € 12,93 € 19,90

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Capaciteit: 16 GB.
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren: zwart, wit, blauw, groen en rood.
  • Materialen: kunststof en metaal.
  • USB 2.0.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving
Nu kunt u gepersonaliseerde pendrives maken met de foto, tekst, logo of een afbeelding die u wilt, in full color. Aan beide zijden aanpasbaar, elk met een ontwerp. Ze zijn gepersonaliseerde USB-geheugens van grote capaciteit, 16 GB voor elk type bestand dat u wilt opslaan. Het heeft een metalen behuizing die 360 ​​graden draait en heeft geen dekking, dus mis het niet. Voor dit soort roterende pendrive zijn ze ook bekend als Twister of penknife USB. Zij omvatten notch om het aan uw sleutelhanger toe te voegen of te hangen waar u maar wilt en niet te verliezen. Kies uit verschillende kleuren die nog beter passen bij uw ontwerp. Het kan alleen verkrijgbaar zijn vanaf 1 eenheid, als cadeau voor de persoon die u wilt, of we hebben ook kortingen op hoeveelheden, voor bestellingen van goedkope flash drives, voor bedrijven, evenementen, enz. Het is ook erg populair als een bruiloftdetail, gepersonaliseerd met de namen of voorletters van de bruid en bruidegom, de datum van de bruiloft, een klein icoon, enz. De aangepaste USB-geheugen is een goed detail voor de gasten omdat het een handig cadeau is dat ze op een persoonlijke manier kunnen gebruiken.
Gerelateerde producten