Tot -35% korting. Code: MOEDER19NL (meer info)
Geldig tot 12/05/2019. Korting: Fleece-Deken "Basic" 45%. Dekbed u Douchegordijn 30%. Hoodies 0%. Alle andere producten: 35%

Horloges Met FotoWelk horloge te kopen

De tijd vliegt, daarom moet je er het meeste uit halen. Als u een van die mensen bent die graag elke seconde intensief leeft en u wilt niets missen, draag dan altijd een gepersonaliseerd horloge bij u. Mis de tijd niet.

In deze sectie hebben we onze beste selectie van aanpasbare horloges samengesteld: tafel, muur, pols of fotodoek. Elk model heeft zijn eigenaardigheden en dat speciale tintje om het uniek te maken.

Voor degenen die niet te laat willen zijn, is de beste optie een gepersonaliseerd polshorloge met foto. Hoewel we veel modellen hebben in plastic, leer, flexibele siliconen en cowboy stof, de voorkeur van onze klanten is het aangepaste Zac polshorloge. Het is zeer comfortabel en ideaal voor dagelijks gebruik, als we een uniek ontwerp toevoegen, hebben we het perfecte horloge.

Hoe maak je een wandklok

Een van onze sterproducten is de wandklok met gepersonaliseerde foto's. U kunt kiezen uit twee modellen: kristal en ChromaLuxe. Dit soort horloges zijn vooral goed in werkomgevingen, maar ook persoonlijker in huis. Bijvoorbeeld: in de keuken, met leuke familiefoto's.

Als u kiest voor de ChromaLuxe optie, kunt u kiezen tussen het vierkante en het ronde model. Kies de maat die u het beste bevalt en kies de maat die het beste past bij wat u zoekt. De bedrukking is full color, dus het resultaat zal geweldig zijn en u krijgt een ander model.

Gepersonaliseerde canvas foto klok

Als je een van de mensen bent die graag het verschil wil maken, dan moet je kiezen voor ons fotodoek met klok. Kies het formaat dat het beste bij uw ruimte past, kies uw favoriete foto's en maak een originele klok.

Dit model past vooral goed in woon- en slaapkamers, omdat de meeste protagonisten het beeld hebben dat u kiest. Het is een ander decoratief element dat al uw bezoekers zal verrassen.

Hoe heeft u een klok op uw bureau?

Op uw nachtkastje, uw kantoortafel of uw bureau thuis kunt u onze op maat gemaakte tafelklokken niet missen. Zo kun je altijd bijblijven en heb je tegelijkertijd een mooi plaatje of een motiverende boodschap. Ze hebben een steunvoet voor totale stabiliteit.

Kies het model dat u het beste bevalt: rond of vierkant. Beide zijn 100% aanpasbaar en u kunt uw favoriete foto's of ontwerpen plaatsen. Het kan ook een goed cadeau zijn voor Moederdag of Kerstmis.