Keramische mok bedrukken

6.47 € 6,47 € 9,95

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Keramische mok. Capaciteit: 325 ml.
  • Scherpe full colour afdruk.
  • Vaatwasser en microgolfovens geschikt.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren binnenin.
  • Afdruk zonder witrand.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Onze best verkochte mok: keramische mok. Maak betaalbare, gepersonaliseerde mokken, met uw foto aan de buitenkant van de mok en met de kleur die u wilt binnenin.

Het heeft een capaciteit van 325 ml en een randloze druk. Dit betekent dat uw foto 100% van de buitenkant van de mok bedekt (behalve het handvat). Daarom zijn onze mokken 360 graden gepersonaliseerd en is het eindresultaat spectaculair.

Originele en hoogwaardige mokken. Maak een leuke en originele mok met de foto, tekst of ontwerp dat je wilt.

Mokken zijn een geschenk dat om deze redenen niet mag ontbreken:

  • Ledereen gebruikt mokken. Voor ontbijt, koffie of thee........ het is essentieel in eigen huis.
  • Het is betaalbaar. U kunt uw gepersonaliseerde mokken tegen een zeer lage prijs bestellen en wij sturen hem naar het adres van uw keuze.
  • Het is emotioneel. U kunt de mok maken om u te herinneren aan een speciaal moment. U ziet de foto elke dag voor het ontbijt en dit is een goede manier om de dag te beginnen. Of je kunt een grappige zin schrijven om de dag met een glimlach te beginnen.

360 graden druk

Andere bedrijven personaliseren alleen het zichtbare deel van de mok, ongeveer een derde van het oppervlak. In onze online shop printen we over het gehele oppervlak.

U kunt de 100% van de buitenkant van de mok aan de boven- en onderkant van de mok aanpassen.

U heeft de mogelijkheid om 360 graden te personaliseren, met uitzondering van de handgreep die wit zal zijn.

Met deze randloze print, waarbij u de kleur van de binnenkant kunt kiezen, creëert u een unieke mok, met volledige personalisatie.

Gerelateerde producten