Tot -35% korting. Code: MAY19MPNL (meer info)
Geldig tot 19/05/2019. Korting: Fleece-Deken 35%, Dekbed 30%, Douchegordijn 30%, Fleece-Deken "Basic" 59%, Hoodies 0%. Alle andere producten: 20%

Kussen Met FotoKussen bedrukken

Ja, het is een van de basiselementen van decoratie, maar het mag niet worden verwaarloosd. Een op maat gemaakt kussen kan een verschil maken in de woonomgeving, van het geven van een edgy of gedurfde touch aan een klassieke triool om elegantie en moderniteit te geven aan tweedehands meubilair.

Kies de vorm, het type stof en de maat en ontwerp het kussen dat zich perfect aanpast aan uw stijl, smaak en behoeften. Omdat we weten dat er dingen zijn die je wilt dat je gewoon nergens kunt vinden.

Nou, leuk, goedkoop..... en totaal gepersonaliseerd

Onze kussens zijn voorzien van het OEKO-TEX® -keurmerk, dat de kwaliteit van alle textielcomponenten garandeert, inclusief de afwerking zoals klinknagels, knopen, ritsen en tussenvoeringen. Het OEKO-TEX® kwaliteitslabel zorgt er ook voor dat de textielcomponenten onschadelijk zijn voor de huid.

En als er kwaliteit is, zijn er meestal kosten aan verbonden. Maatwerk in decoratie is vaak duur. Echter, het decoreren van uw huis naar wens hoeft niet binnen handbereik te zijn van enkelen. Daarom bieden wij u bij Personal Gifts de personalisatie die u zoekt tegen betaalbare prijzen. De hoezen kunnen ook zonder problemen in de wasmachine gewassen worden, met uitzondering van de lakleren hoezen, zodat je één hoofdpijn minder hebt.

Daarnaast onderscheidt Fotodeken zich van de rest in het type maatwerk dat wij op onze kussens aanbieden. Terwijl andere merken de marges rond het ontwerp leeg laten, of slechts één gezicht aanpassen, bedekken we het gehele kussenoppervlak, tot aan de naden, aan beide zijden. Omdat we weten dat je geen genoegen neemt met een halve personalisatie.

Vergelijkende kussens

Gepersonaliseerde kussens zijn perfect voor uw eigen huis of om als geschenk te geven bij elke gelegenheid. Als u iemand een geschenk gaat geven, is ons advies voor succes om na te denken over de smaak en persoonlijkheid van de persoon en de ruimte waarvoor het bestemd is.

Is het voor de woonkamer, je eigen kamer of de babykamer? Dit kan ook het ontwerp bepalen, of het beter is om te kiezen voor fotokussens, zinkussens of minimalistische kussens. Zelfs als het voor een speciale gebeurtenis, zoals Valentijnsdag of Moederdag, de kussens eindigen in een specifieke ruimte, dus het is raadzaam om na te denken over de kenmerken en stijl van de ruimte, zodat het kussen is aangepast honderd procent voor een.