Tot 35 % korting. Code: NOEL18NL (meer info)
Geldig tot 14/12/2018. Behalve: 30% dekbedovertrek en douchegordijn; Fleece-Deken "Basic": 48%.

Mokken BedrukkenMokken met foto

De gepersonaliseerde mokken zijn een ideaal geschenk voor elke gelegenheid, want ze zijn zeer economisch, origineel en iedereen gebruikt ze thuis of op het werk.

Sommige data waar het typisch is om een aanpasbare beker te geven zijn Moederdag en Vaderdag, evenals Valentijnsdag of Kerstmis. Soms kies je voor bekers voor beroepen en geef je zo bekers weg met ontwerpen voor artsen, computers, enz.

Ze zijn ook een geschenk dat vaak gebruikt wordt als huwelijksdetail. Of aan het einde van het schooljaar van de jongste, wordt het meestal gebruikt als een geschenk voor leraren. Over kinderen gesproken, de bekers van kinderen worden ook vaak weggegeven als geschenk voor kinderen, mok met naam van het kind, of met een afbeelding van hun favoriete stripfiguur.

Hetzelfde geldt voor de bekers van grootouders. U kunt origineel zijn en mokken maken met foto's of mokken met zinnen. Of, als je een nerd bent, kun je ook je meest originele mokken maken voor nerd, helemaal naar je eigen smaak, uit elke film, serie of video game.