Tot -35% korting. Code: MOEDER19NL (meer info)
Geldig tot 12/05/2019. Korting: Fleece-Deken "Basic" 45%. Dekbed u Douchegordijn 30%. Hoodies 0%. Alle andere producten: 35%

Mokken BedrukkenMokken met foto

In onze online winkel hebben we gepersonaliseerde mokken te koop die bedrukt zijn met de afbeelding of foto die u wilt hebben. Ons sterproduct is de gepersonaliseerde witte keramische mok, die u dankzij onze aanbiedingen voor een zeer goedkope en economische prijs kunt aanschaffen. Deze mok is volledig aanpasbaar aan de randen, en u kunt ook zonder extra kosten de gewenste interieurkleur kiezen.

Als u wilt ontdekken andere meer originele opties, hebben we vele andere modellen van aanpasbare mokken: zwarte mok, magische mok, glazen mok met handvat en stro, bierpullen, plastic mok, enz.

De gepersonaliseerde mokken zijn een ideaal geschenk voor elke gelegenheid, want ze zijn zeer economisch, origineel en iedereen gebruikt ze thuis of op het werk. Sommige data waar het typisch is om een aanpasbare beker te geven zijn Moederdag en Vaderdag, evenals Valentijnsdag of Kerstmis. Soms kies je voor bekers voor beroepen en geef je zo bekers weg met ontwerpen voor artsen, computers, enz. Ze zijn ook een geschenk dat vaak gebruikt wordt als huwelijksdetail. Of aan het einde van het schooljaar van de jongste, wordt het meestal gebruikt als een geschenk voor leraren.

Over kinderen gesproken, de bekers van kinderen worden ook vaak weggegeven als geschenk voor kinderen, met de naam van het kind, of met een afbeelding van hun favoriete stripfiguur. Hetzelfde geldt voor de bekers van grootouders. U kunt origineel zijn en mokken maken met foto's of mokken met zinnen. Of, als je een freak bent, kun je ook je meest originele freaky mokken maken, helemaal naar je eigen smaak, uit elke film, serie of video game.

Al deze producten die wij hebben genoemd, en die u op dit web vindt, hebben dezelfde eigenschap: ze zijn allemaal gepersonaliseerd met het ontwerp dat u wilt. U kunt uw beker vanaf nul maken, met de afbeelding die u wilt en teksten. Of u kunt kiezen voor onze vooraf ontworpen sjablonen, met motieven voor speciale dagen: jubilea, bruiloften, Moeder en Vader dagen, Kerstmis, etc.

Het idee is om de aankoop van de mok te vergemakkelijken voor elk gebruikersprofiel: zowel een professionele ontwerper die het ontwerp zelf wil voorbereiden om het van onze website te uploaden, als voor mensen die geen kennis van ontwerpprogramma's hebben en gewoon hun favoriete foto willen uploaden, of een van onze reeds gemaakte ontwerpen willen kiezen, die vervolgens met enig detail van hun eigen ontwerpen kunnen bewerken (de teksten wijzigen, een afbeelding uploaden, etc.).

Een ander belangrijk voordeel dat wij u kunnen bieden is een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hier vindt u goedkope maatbekers, zonder kwaliteitsverlies. In verband met dit aspect hebben we kwantumkortingen. Dit betekent dat hoe meer gelijke eenheden u uit hetzelfde product bestelt, hoe minder de eenheidsprijs zal kosten. Deze optie is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar reclamebekers, of als een geschenk voor werknemers van een bedrijf, of voor evenementen zoals bruiloften, doopfeesten of communies waar je dezelfde beker wilt geven aan elke gast.