Schoudertas bedrukken


  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Inclusief lange handgrepen.
  • Aangepaste voorzijde.
  • Kies uit 2 modellen.
  • Geschikt voor de wasmachine.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Praktische jonge stoffen tas, om uw spullen perfect op te bergen en te organiseren. Het is een originele tas gepersonaliseerd met een foto of ontwerp. Het bevat een praktische handgreep voor meer comfort.

De 26x26 tas heeft een buitenvak met rits en een ander vak met rits. In het hoofdvak bevindt zich een vak voor mobiele telefoons en een vak met rits. Het deksel is met klittenband aan de achterkant bevestigd. Het heeft een inhoud van ongeveer 5 liter.

De 18x23 tas is een praktische en compacte maatwerktas. Het heeft een rits aan de bovenkant. De klep is aanpasbaar en wordt bevestigd met klittenband. De capaciteit is ongeveer 1,65 liter.

100% polyester.

Geschikt voor de wasmachine. Niet geschikt voor droger.

Vervaardigd volgens verordening (EG) Nº1907/2006

Gerelateerde producten