Speelkaarten bedrukken

12 € 12 € 15

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Beschikbaar Spaans dek (48 kaarten) of poker (55 kaarten).
  • Pas de achterkant aan, met een zwart, rood of kaderloos frame.
  • Geleverd in een transparante koffer van stijve kunststof.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Gepersonaliseerde speelkaarten

Het maakt niet uit hoeveel jaar gaan voorbij, en er zijn meer en meer realistische videogames, kaarten zijn een klassiek spel dat nooit uit de mode zal raken.

Speel met je vrienden of familie thuis, in het zwembad, op vakantie, na het diner..... waar en wanneer je maar wilt, met dit originele gepersonaliseerde kaartspel.

Als het gaat om het aanpassen, kunt u kiezen tussen twee opties:

  • Spaans dek: samengesteld uit goud, bekers, zwaarden en clubs.
  • Frans dek: bestaande uit clubs, schoppen, schoppen, zwaarden en diamanten.

Het Spaanse dek heeft 48 kaarten en het Franse dek heeft 55 kaarten. Het wordt onder andere gebruikt om poker te spelen.

De achterkant is aanpasbaar met de afbeelding die u wilt, om van dit dek een uniek en persoonlijk geschenk te maken. Geef een gepersonaliseerd kaartspel en u zult er zeker van zijn dat u het goed doet.

Wie zal van dit geschenk houden?

Traditionele speelkaarten zijn een spel voor alle leeftijden, om met familie of vrienden te spelen. Maar het is waar dat het vandaag de dag nog steeds een sterspel is tussen gepensioneerden en ouderen. Het is een klassieker om een bar binnen te lopen in een charmant stadje en de volwassenen in groepjes van 4 te zien spelen en de middag samen door te brengen.

Het kan dus een ideaal cadeau zijn voor grootouders of voor je ouders als ze fan zijn van dit soort spellen.

Gerelateerde producten