Tafellamp touch gepersonaliseerd

36 € 36 € 45

  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • 4 niveaus van lichtintensiteit.
  • De basis wordt met de vinger aangeraakt om de intensiteit te veranderen.
  • Het wordt ook gedoofd door aanraking met de vinger.
  • Vereist 1 verstelbare lamp (maximaal 40 watt).
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving
Deze lamp is aanraakgevoelig, heeft 4 verschillende lichtsterktes. Het begint bij 0 (uit) en bij elke aanraking van de vinger op de lampvoet gaat het naar het volgende niveau, waardoor de intensiteit van het licht toeneemt. Zodra de maximale intensiteit is bereikt, wordt deze uitgeschakeld als u de lampvoet weer aanraakt. Materiaal. Aluminium: Aluminium. Totale afmeting 40 cm hoog (40 cm): 40 cm hoog (ca.). Diameter van het scherm: 13 cm. ca. Geschikt voor 40 watt lampen. Bedrukking gedaan met HP Latex inkt. Heeft de UL ECOLOGO en UL GREENCARD GOLD certificaten die garanderen dat de dekens veilig zijn voor gebruik in contact met voedsel.
Gerelateerde producten